Cazare

Complexul Turistic Bege Resort *** este destinat folosinţei exclusive a turiştilor, construita integral din lemn de firma noastră și este situată în inima Tinutului Secuiesc, în comuna Ciumani. Complexul nostru vă aşteaptă să petreceţi un weekend sau o vacanţă de neuitat într-o zonă pitorească, de munte, oferindu-vă toate cele necesare pentru a vă simţi ca acasă.

Complexul Turistic Bege Resort *** este dotat cu 17 camere duble și 8 camere familiale cu grup sanitar propriu, TV prin cablu, internet wireless, piscină acoperită, ciubăr de lemn și grătar în curte. Pensiunea a fost construită în anul 2015 şi este administrată de familia noastră.

Înconjurate de o natură încântătoare, clădirile din complex oferă de pe terase o privelişte de vis către munţi şi vă garantează fie o vacanţă activă, fie relaxare totală. Complexul este amplasat în mijlocul unui cadru natural excepțional, astfel încât muntele se află în fața ta, oferind astfel turiștilor sosiți din orasele aglomerate, o adevarată lume de vis, cu multă verdeață și aer curat. La noi, susurul pâraielor înseamnă “gălăgie”. Complexul Turistic Bege Resort *** se află într-o locaţie idilică în Ardeal şi vă oferă camere confortabile pentru a vă putea bucura de munte.

În orice anotimp, vă oferă exact locuinţa de vacanţă dorită. Indiferent dacă veniţi singur, în doi sau în grupuri mai mari, vă putem satisface toate nevoile dumneavoastră.