Regulile casei

Regulament de ordine interioară a Complexul Turistic Bege Resort ***

Regulamentul de ordine interioară şi normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele funcţionării unităţii noastre de cazare în condiţii civilizate şi conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta pensiunii

El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Pentru a ne putea duce la îndeplinire aceste dorinţe în aşa fel încât să reveniţi la noi cu plăcere de nenumărate ori, vă rugăm să respectaţi următoarele reguli de ordine interioară:

 

Reguli generale

1. Perioada cuprinsă între orele 22:00 si 08:00 este considerată perioadă de odihnă şi linişte. Vă rugăm să o respectati.

2. Nu deterioraţi obiectele din dotarea unitaţii. În caz contrar turistul datorează unitaţii de cazare suma egală cu valoarea obiectului deteriorat şi manopera.

3. Să anunţaţi cât mai repede posibil orice defecţiune a aparatelor sau instalaţiilor din dotare. Este interzisă repararea acestora de către dumneavoastră.

4. Să nu deranjaţi liniştea celorlalţi turişti dacă din motive obiective sosiţi dupa ora 22.00.

5. Să nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi. Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastră. De asemenea nu suntem răspunzatori pentru accidentele produse din cauza folosirii necorespunzătoare a obiectelor din dotarea pensiunii.

6. Este interzis accesul cu consumatori electrici mari (reşouri, radiatoare, fierbatoare, uscatoare par etc.), - având curent de la energia solara, s-ar putea sa ramânem fără curent.

7. Nu se acceptă animale de companie decât cu aprobare prealabilă.

8. Este interzis fumatul în camere şi în celelalte spaţii ale pensiunii, cu excepţia curţii şi a spaţiilor amenajate.

9. Este interzisă aruncarea mucurilor de ţigară în alte locuri decât cele prevăzute cu scrumiere.

10. Conform legislatiei române consumul sau comercializarea de substanţe halucinogene sau psihotrope este interzis.

11 Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la recepţie, sau în coşurile de gunoi amplasate în unitate.

12. Sistemul de canalizare este propriu, iar apele reziduale sunt captate într-o stație microbiologică, care tratează apa. Din dorința de a proteja mediul înconjurător vă rugăm să nu aruncați în ea hârtie nedegradabilă, pungi de plastic, igienice, substanțe chimice care fie nu se descompun, fie distrug flora bacteriană din stație.

13. După expirarea perioadei rezervate, predarea cheii la recepţie se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei.

 

Camere

1. ESTE INTERZIS FUMATUL ÎN CAMERE! Pentru fumători există spaţii special amenajate.

2. Este interzis consumul de seminţe şi alimente în camere. Consumul lor este permis doar în sala de mese și în curte

3. Accesul în camere a unor persoane străine nu este posibil decât cu acordul administratorului.

4. În camere este interzisă organizarea de petreceri, nu se acceptă muzica la volum ridicat; excepţie fac grupurile care ocupă întreaga locaţie şi au aprobarea administratorului.

5. Este interzisă folosirea prosoapelor şi lenjeriei pentru şters pâr vopsit, demachiant, pentru curăţarea încălţămintei, geamantanelor, meselor, pardoselii, etc. Acestea se folosesc exclusiv pentru uz corporal.

Spaţiul comun (sala de mese)

1. Perioada cuprinsă între orele 22:00 şi 08:00 este considerată perioadă de odihnă şi linişte. Vă rugăm să respectaţi orele de odihnă.

2. În spaţiul comun se pot organiza petreceri numai cu aprobarea administratorului.

Curte

1. Să nu rupeţi plantele sau arbuştii din curtea pensiunii.

2. Accesul în curte a unor persoane străine nu este posibil decât cu acordul administratorului.

3. Muzica în curte este acceptată până la ora 22.00 , la un volum mic până la mediu pentru a nu deranja vecinii.

4. Grătarul se poate face numai în spaţiul amenajat.

5. NU se asigură lemn şi cărbuni pentru grătar.

Piscina

1. Este obligatoriu a se face duș înainte de a intra în piscină.

2. Este indicat sa purtați papuci, renuntați la ei doar când intrați în apă.

3. Program piscină: 10-21. Vă rugăm să-l respectați.

4. Adâncime apă: 1,25 m. Apa încalzită între 28-30 grade.

5. Săritul în apă este interzis.

6. Este interzis consumul de alimente și băuturi alcoolice in incinta piscinei. Pentru evitare accidentelor se vor folosi numai pahare de plastic.

 

Ciubăr

1. Program: 10-22. Vă rugăm să-l respectați.

2. Adâncime apă: 1,10 m

3. Apă sărată, încalzită între 36-40 grade.

4. Timpul maxim recomandat de utilizare: 30 min.

5. Fumatul, consumul de alimente și băuturi alcoolice este interzis.

 

REZERVAREA
 

Pentru siguranţa rezervării se va plăti un avans de minim 20% din valoarea serviciilor de cazare în termen de 3 zile de la solicitarea rezervării, diferenţa de 80% urmând a se plăti la sosirea la recepţie .

Odată cu rezervarea trebuie specificat numărul de persoane care se cazează în cameră . Prezenţa copiilor trebuie anunţată, inclusiv vârsta lor pentru a se achita contavaloarea serviciilor turistice. Nerespectarea acestei condiţii duce la anularea rezarvării şi pierderea avansului.

Pentru copii care dorm cu parintii si pentru care nu se solicita pat suplimentar se va plati suma de 20 lei/noapte, pentru micul dejun si folosirea celorlalte facilitati a pensiunii.

Din momentul efectuării plaţii avansului rezervarea este garantată. În caz de neplată, rezervarea se anulează din oficiu.

Plata avansului se face prin virament bancar . Contul şi datele bancare se vor primi la solicitarea rezervării.

Cazarea în pensiune se face începând cu ora 14.00, prezentând actele de identitate. Din momentul preluării cheii, turistul răspunde pentru camera rezervată. Eliberarea camerei se face până la ora 11.00 a zilei de plecare.

În cazul în care turistul nu poate să onoreze rezervarea solicitată, acesta poate cesiona rezervarea unei terţe persoane, cu obligativitatea de a anunţa cu cel puţin o zi înainte de sosire.

Totodata turistul este rugat să confirme rezervarea printru-un apel la nr. 0744571779 cu 1 zi înainte de începerea sejurului.

Renunţarea la rezervare: în caz de forţă majoră (conform legii), se va face restituirea integrală a sumelor plătite sau la solicitarea turistului se poate modifica data de începere a sejurului dacă sunt locuri disponibile.

În caz de renunţare din motive care nu ţin de forţă majoră conform legii, nu se va face despăgubirea sumelor achitate în avans, parţial sau integral.

Acest regulament vine în întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării uneia sau mai multor reguli, ne rezervăm dreptul de a acţiona conform legii pentru încălcarea proprietaţii private şi a lua măsurile cuvenite, fără a returna sumele achitate pentru cazare.

Vă mulţumim şi vă dorim un sejur reuşit în cadrul unitaţii noastre de cazare!